Екзотични спортни автомобили, хванати да се движат с превишена скорост по Hwy. 101, Hwy. 154, след като CHP получи „подсказка“

...
Шофьорите на високопроизводителни превозни средства, пътуващи през окръг Санта Барбара,
Коментари Харесай

Шофьорите на високопроизводителни превозни средства, пътуващи през окръг Санта Барбара, може да искат да обърнат внимание на своите мили в час.

Служители на Калифорнийския магистрален патрул от района на Буелтън бяха заети в сряда, след като получиха множество доклади за превишени скорости в отличителни екзотични превозни средства, движещи се с особено високи скорости.

Полицаите, работещи с екипажи за въздушни операции, извършиха редица спирания на трафика за шофьори с превишена скорост на магистрали 154 и 101, каза полицай Майкъл Грифит пред Noozhawk.

Към средата на следобеда в сряда полицаите са издали седем цитата за превишена скорост - със скорости според съобщенията над 90 мили в час, каза той.

Най-малко един шофьор също получи глоба за безразсъдно шофиране.

„Получихме някакъв сигнал, че ще се насочат насам“, каза Грифит.

Това „бъдете нащрек“ предупреждение позволи на служителите на CHP да заемат позиция, в случай че шофьорите продължат с лудориите си през долината Санта Инез.

Те го направиха.

Включените превозни средства включват Ferrari, Lamborghini и Porsche — всички от висок клас спортни коли, каза Грифит.

В допълнение към превишаването на ограничението на скоростта, някои шофьори на магистрала 154 преминаха по двойните жълти линии и предприеха други опасни действия.

CHP отбеляза прилагането действие на страницата си във Facebook заедно със снимка на спиране на трафика, включващо три бели превозни средства от висок клас. Седмица.

Потребителите на социалните медии отбелязаха други подигравки по пътищата на централното крайбрежие, като един написа: „Те също прелетяха през Нипомо.“

Друг потребител включи снимка на друга спирка на трафика в района на Сан Луис Обиспо.

Шофьорите може да продължат да внимават за превишената скорост след края на шоуто в Монтерей.

„Ще бъдем там в сила с въздушни операции предприемане на подходящи действия за правоприлагане“, каза Грифит.

Служителите на Buellton CHP заедно с местните избрани служители и жителите активизираха усилията за прилагане на фона на опасенията относно броя на катастрофите по магистрала 154 и други местни пътища.

Грифит каза, че един служител на CHP попитал шофьор в сряда защо карат с превишена скорост и получил обяснение от две думи: манталитет на тълпата.

„Жалко е, че това е отношението, когато излага живота на невинни хора на риск и на хората имущество в опасност." Грифит добави.

Това е вторият път за по-малко от година, в който шофьори на спортни автомобили, движещи се с превишена скорост по магистрала 154, попадат в новините.

Мъж от Южна Калифорния зад волана на Lamborghini попадна в беда, след като беше спрян за шофиране със 152 мили в час по магистрала 154 през ноември.

Редакторът на Noozhawk North County Janene Scully може да бъде намерен на [email protected].

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР