Шофьори си направиха безплатен паркинг на пловдивски булевард. Става въпрос

...
Шофьори си направиха безплатен паркинг на пловдивски булевард. Става въпрос
Коментари Харесай

На метри от Синя зона: Шофьори си направиха безплатен паркинг на пловдивски булевард

Шофьори си направиха безвъзмезден паркинг на пловдивски бул.. Става въпрос за региона на бул. „ Княгиня Мария Луиза ” до Малката базилика. Масово водачите паркират сред спирката и преди знака за „ Синя зона ” в региона. На процедура по този метод няма по какъв начин да им бъде поставена скоба и да бъдат санкционирани, защото те паркират преди знака, който е единствено на 20 метра от тях.
Прочетете още
Най-вероятно задачата е да се избегне възнаграждение на такса за Синя зона, споделят читателите ни, които алармираха за въпросната процедура.

Неправилното паркиране по булевардите в Пловдив продължава да се показва с цялостни сили, като друга причина за това е да спестят 20-30 метра вървене пеш, защото наоколо има банкови институции и други обекти.

Оказва се, че на тези коли не може да се постави скоба, само че подлежат на санкции от Общинска полиция и репатриране. Те обаче се надяват да избегнат тези наказания, защото са " за малко ". 

Масовата процедура на водачите може да се забележи и на огромна част от пловдивските булеварди, измежду които „ Шести септември ", „ Княгиня Мария Луиза ", „ Съединение ", „ Освобождение ", „ Христо Ботев " и други.

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР