Шофьори се оплакаха от пътя между Челопек и Лютиброд. В

...
Шофьори се оплакаха от пътя между Челопек и Лютиброд. В
Коментари Харесай

Шофьори пропищяха: Пътят Челопек-Лютиброд е в окаяно състояние /снимки/

Шофьори се оплакаха от пътя сред Челопек и Лютиброд. В редакцията ни бе подаден следващият сигнал за окаяното положение на правата. Пътят е една от най-натоварените прави сега в област Враца, защото е един от обходните направления за пътуващите от и към София, тъй като интернационалният път Е-79 сред Мездра и Ботевград е затворен за придвижване.
Красимир Цеков е от Мездра и е един от редицата водачи, които пътуват всеки ден по пътя Челопек-Лютиброд, защото се постанова поради работното му място. Пред наш кореспондент той описа, че положението на правата е повече от неприятно, защото дупките са една до друга и мъчно биха могли да се заобикалят, изключително когато се разминават две коли.
Проверка на медията ни откри, че пътят в действителност е посипан с трапове. На места се постанова скоростта да бъде понижена до първа предавка, с цел да може да се премине безвредно, както да се предотврати строшаване на автомобила.
Красимир съобщи, че към този момент е подал сигнал до АПИ за положението на пътната права, като от там са му дали отговор, че известието е признато. Той се надява виновните институции да вземат отношение и пътят, по който всекидневно минават стотици коли, изключително в този момент, когато това е една от другите възможности за стигането до столицата, да бъде ремонтиран или най-малко да бъдат запълнени по-големите ендъци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР