Шофьори с увреждания, водени от умопомрачителен набор от приложения, вече

...
Шофьори с увреждания, водени от умопомрачителен набор от приложения, вече
Коментари Харесай

Стартира ново приложение, за да улесни зареждането на електрически превозни средства за шофьорите

Шофьори с увреждания, водени от умопомрачителен набор от приложения, към този момент имат достъп до приложение за обслужване на едно гише, което улеснява зареждането техните електрически транспортни средства.

Безплатното приложение Motability Go Charge разрешава на водачите да ревизират кои точки за зареждане са налични в действително време, да наблюдават разноските за зареждане и да получават поддръжка при проблеми със зареждането или заплащането. Той също по този начин дава на потребителите на схемата за подвижност елементарен метод за пречистване на зарядни устройства въз основа на вида на конектора и скоростта и заплащане за публично зареждане на EV - без абонаментни такси или условие на авансово позволение.

Половината от 760 000 клиенти на схемата за подвижност липсват достъп до паркинг отвън улицата и с лимитирано налично и налично публично таксуване, доста може да се окажат неспособни да преминат към EV. В опит да се оправи с тези провокации, Motability Operations си партнира с ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР