Шофьори на товарни автомобили блокираха за час и половина Дунав

...
Шофьори на товарни автомобили блокираха за час и половина Дунав
Коментари Харесай

Тираджии блокираха Дунав мост 2 в знак на протест

Шофьори на товарни коли блокираха за час и половина " Дунав мост " при Видин, оповестяват от Камарата на автомобилните превозвачи.

Причината за недоволството им са които от месеци доближават до над 10 километра.

Шофьорите настояват, че чакат повече от 20 часа, без да могат да доближат границата, и желаят да се ускорят инспекциите, които се правят на румънска територия. Според тях казусът е с румънските кантари.

И през днешния ден опашката на граничния пункт е над 10 км. Още преди " Дунав мост 2 " тировете се отклоняват за изчакване в буферни зони, с цел да не пречат на придвижването по околовръстния път на Видин.

Само месец по-рано на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин - Калафат " Камарата на автомобилните превозвачи в България взаимно Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията, Агенция " Митници ", Гранична полиция е провела среща с представители на румънските управляващи, на която е получила увещание за редуциране на времето за прекосяване и понижаване опашките от тежкотоварни транспортни средства и повишение успеваемостта на граничния пункт.
 Километрична опашка от тирове се изви на
Километрична опашка от тирове се изви на " Дунав мост " 2

Колоните са в посока излаз от страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР