Шофьорът, причинил катастрофата с Ферарио Спасов е задържан за 24

...
Шофьорът, причинил катастрофата с Ферарио Спасов е задържан за 24
Коментари Харесай

Задържаха за 24 часа шофьора, причинил катастрофата с Ферарио Спасов

Шофьорът, предизвикал злополуката с Ферарио Спасов е арестуван за 24 часа от Министерство на вътрешните работи, заяви " Нова телевизия ". От Пътна полиция изнесоха разяснения за случаят. Задържаният е на 24 години. Направеният тест за употбена на алкохол и опиати е негативен.

Треньорът е пътувал от Търново към Ловеч. Около 5 часа следобяд, млад водач застига и удря колата на Ферарио Спасов откъм гърба, на влажен сектор. Треньорът се прибирал към Ловеч от Горна Оряховица, след мач от Трета дивизия на неговия „ Дунав ” Лом и локалния „ Локомотив ”. Домакините на последният мач на Ферарио Спасов са в потрес.

Автомобилът, който е управлявал Ферарио Спасов, безусловно е бил изхвърлен в канавката от удара.

" Причинилият злополуката е застигнал предно движещият се автомобил и се блъска в него. Скоростта е била мощна и огромна и колкото по-бързо се движи автомобил – толкоз по-големи са следствията ", каза Мария Ботева, основен контрольор в отдел " Пътна полиция " при Министерство на вътрешните работи

Футболният експерт почива на място. В бялата кола с пловдивска регистрация, леко са ранени младия водач и пътувалата с него жена.

" Окръжна прокуратура Велико Търново управлява това следствие. Очаква се да бъде повдигнато обвиняване на младия лидер ", сподели Ботева. 

Ферарио Спасов е едно от най-известните имена в българския футбол. Повече от 20 години той води разнообразни тимове в топ дивизията на страната. Най-големите му триумфи идват като треньор на Литекс- Ловеч. С тях той печели шампионската купа през 99-та година. През 2001-ва подвига и втория огромен трофей в родния футбол - Купата на България. Феновете на футбола назоваха треньора Феро. Самият той обясняваше, че необикновеното му име е концепция на татко му, който бил почитател на италиански футболист и кръстил сина си на него. Въпреки че е от Дупница, Ферарио Спасов беше тясно обвързван с Ловеч.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР