Шофьорът, обвинен в ужасяващата катастрофа в туристически курорт в Лансароте,

...
Шофьорът, обвинен в ужасяващата катастрофа в туристически курорт в Лансароте,
Коментари Харесай

Ужасният шофьор на катастрофа в Лансароте при смъртта на британско бебе получи паник атака в съда, тъй като делото е спряно

Шофьорът, упрекнат в ужасяващата злополука в туристически курорт в Лансароте, която умъртви четиримесечно момиче от Англия и рани шестима други претърпя паник офанзива в съда.

23-годишната Оливия Браун е упрекната, че е била под въздействието на алкохол и опиати, когато се оповестява, че колата й се е качила на тротоар в Плая Бланка, като се е врязала в няколко души. Родителите на бебето и бабата и дядото по майчина линия са ранени, оповестиха управляващите, като бащата и бабата са съществено ранени.

Други две дами - майка и щерка от Швеция - също са ранени. Полицията заяви във вторник, че водачът е бил разследван по съмнение за шофиране под въздействието на алкохол и опиати и е бил тестван на място.

Браун, английски гражданин на Канарските острови, е получил помощ да се промъкне в в постройката на съда в столицата на острова, Аресифе, към 9 сутринта, където й беше повдигнато обвиняване. Момиченцето беше на четири месеца и половина, само че нейното име и имената на раненит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР