Видео на камион Ram, който лети през калния капан на Burning Man, докато тегли RV, е най-добрата реклама, която една автомобилна компания може да поиска

...
Шофьорът на Ram 1500 TRX се противопостави на шансовете във
Коментари Харесай

Шофьорът на Ram 1500 TRX се противопостави на шансовете във видеоклип на шофирането на превозното средство над кал.

Сред дъждовни бури и наводнения в Burning Man, пикапът успя да избяга от калния плаж.

Бърнърс бяха предупредени да се подслонят на място, тъй като условията се влошиха през уикенда.< /p>

Условията на Burning Man 2023 не бяха идеални, тъй като над 70 000 присъстващи продължават да се измъкват бавно от наводнения и кален терен.

Актуалните данни за трафика през уикенда предупредиха Burners, както са известни присъстващите, за да избегнете засядането в калта, опитвайки се да напуснете фестивала на изкуствата, превърнал се в бедствие. Докато други се мъкнеха през калта до глезените в Burning Man, шофьорът на камион, произведен от марката Ram на Stellantis, изглежда се движеше през мокрите терени на Блек Рок Сити, Невада.

Потребителят на X Brendan Cogbill публикува видеоклип на жълт Ram 1500 TRX, който тегли RV през калта в неделя сред заповед за подслон на площадката. Фестивалът Burning Man беше засегнат от дъждовна буря през уикенда, която остави повече от 73 000 блокирани.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Въпреки че фестивалният акаунт каза на Burners, че само на автомобили за спешна помощ беше разрешено да се движат по площадката, появиха се видеоклипове на присъстващи, които се опитват да избягат сами от мокрите условия. Знаменитостите Дипло и Крис Рок излязоха на стоп от Блек Рок Сити с фенове.

Когбил каза на Insider, че е гледал безброй коли да засядат в калта, „без да успяват да преминат“, докато не дойде TRX. Той получи видео на Ram, който си проправя път през тресавището.

„Тогава видяхме TRX да се подрежда и той привлече вниманието на всички, защото можеше просто да чуеш компресора да скимти в далечината с голямо ремарке и той го правеше да изглежда толкова лесно," каза Когбил.

Видеото на Ram 1500 TRX стана вирусно, тъй като показа способността на превозното средство да премине успешно през меката кал, която остави хиляди блокирани.

В последваща публикация Когбил каза, че камионът е бил управляван от наемател и собственикът на превозното средство е смятал, че е „гадно“ да види Ram да се измъква от такива условия, като се нуждае само от автомивка. Insider не успя да провери шофьора на камиона.

Всяка година Burning Man привлича над 70 000 посетители, сред които средните технически братя от Силициевата долина, модели и милиардери. Съоснователят на Google Сергей Брин беше забелязан тази година сред калния хаос.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР