Шофьорът на , най-вероятно е починал преди произшествието. Това мнение

...
Шофьорът на , най-вероятно е починал преди произшествието. Това мнение
Коментари Харесай

Шофьорът на автобуса с деца, катастрофирал край Дряново, вероятно е починал преди произшествието

Шофьорът на, най-вероятно е умрял преди произшествието . Това мнение са споделили полицейските чиновници и незабавните медици, пристигнали на местопроизшествието. Има назначени експертизи , които ще открият аргументите за гибелта му, само че първичните догатки са за инфаркт .

Габровската окръжна прокуратура е образувала досъдебно произвеждане , което най-вероятно ще бъде прекъснато , тъй като става въпрос за трагичен случай, предава „ Българска национална телевизия “.

Припомняме, че рейсът, на който са пътували 16 деца от детско-юношеската школа на „ Литекс “, се е врязал в дувара на къща в дряновското село Гостилица , минути преди 16:00 часа през вчерашния ден . Той е бил ръководен от 73-годишен мъж . Според първичните данни транспортното средство е напуснало пътното платно при завой. Каменната ограда е съумяла да убие инерцията му.

Експерти считат, че рейсът не се е движел с превишена скорост и това е повода да не се стигне до по-голяма покруса. Според домакина на парцела и съседите му само деликатното каране и скорост с към 20 км/час , не са разрешили рейсът да се обърне, а той просто е спрял в оградата.

Домакинята на къщата показа, че незабавно е излязла, когато рейсът е аварирал, защото се е чул мощен тропот . Тя е помогнала на децата да излязат от транспортното средство и ги е поканила в дома си . По думите й те са били доста изплашени и уплашени .

„ Два часа след случая пристигнаха да ги приберат и рейсове, и родителите на децата “, описа тя.

Децата споделят, че малко преди злополуката , рейсът е почнал да криволичи .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР