Шофьорът на автомобила, причинил катастрофата на столичното Околовръстното шосе се

...
Шофьорът на автомобила, причинил катастрофата на столичното Околовръстното шосе се
Коментари Харесай

Свидетели на катастрофата на Околовръстното: Шофьорът очевидно беше неадекватен

Шофьорът на автомобила, предизвикал злополуката на столичното Околовръстното шосе се е държал надменно и е бил в безусловно несъответстващо положение . Това описаха в студиото на “На фокус ” очевидци Биляна Борисова и Михаил Главчев.

При случаят на място почина френски жител, а неговата спътничка е в тежко положение в болница.

Шофьорът на първокласния автомобил е бил в “ нетрезво положение ”. Така го дефинира Михаил Главчев. “Той беше към нас, говореше по телефона ”, спомня си мъжът.

”Обзе ме яд, когато той се обърна към мен с думите: “ Какъв българин си ти, че си се загрижил за чужденци ”, описа още очевидецът.


“Движихме се в противоположна посока. След като подминахме мола видяхме “Порше Панамера ” да лети с гневна скорост . Много бързо ни подмина. 2-3 секунди по-късно чухме заплашителен сблъсъ к. Видяхме пушек и хвърчащи елементи. Обадихме се на 112 ”, описа Биляна Борисова, предава. Обръщат колата и отиват да оказват помощ на потърпевшите.

“Шофьорът на ударената кола се опитваше да извади пасажерите откъм гърба. Чуваше се, че дамата диша тежко, а тялото на мъжа беше безжизнено ”, описа още Борисова.

Първо идва екип на “Спешна помощ ”, малко по-късно идва и полицията. “Почувствахме се безпомощни, когато не успяхме да отворим вратата на обърнатия автомобил ”, сподели още свидетелката.

По думите им водачът на първокласния автомобил се е държал безочливо. “Това, което ми направи най-лошо усещане е, че органите на Министерство на вътрешните работи не откриха никакво съображение да го задържат ”, описа Главчев, който е приключил академията на Министерство на вътрешните работи.

Шофьорът на удареният автомобил “Форд ”, разказал на очевидците, че карал с към 60км/час, а двамата френски жители са били посетители у нас.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР