Шофьорът, който на 5 декември смело летя в насрещното на

...
Шофьорът, който на 5 декември смело летя в насрещното на
Коментари Харесай

Ето кой е лудият шофьор, когото арестуваха за каране в насрещното на АМ Хемус/снимки/

Шофьорът, който на 5 декември самоуверено хвърча в насрещното на автомагистрала "Хемус ", се оказа, че е 52-годишен мъж от врачанското село Три кладенци, научи осведомителна организация BulNews.bg. Джигитът бе открит след бързи взаимни дейности на чиновниците от ОДМВР- София и ОДМВР- Враца, подхванати по отношение на излъчен клип, оповестен първо от медията ни, показващ ръководство на лек автомобил „ Ауди 80 “ в лентата в региона на 44-46 км на автомагистрала „ Хемус “.
След осъществена инспекция е открито, че с изключение на причинител на горното действие, нарушителят има и неплатени санкции в размер на 130 лв., заради което му е издадена заповед за използване на насилствена административна мярка „ лишаване на СУМПС “. Съставен му е акт за осъществени нарушавания по член 157, алинея 8 и член 58, т. 4 от Закона за придвижване по пътищата.
ОДМВР - София приканва жителите, които станат очевидци на сходни нарушавания, да подават навреме сигнали с съответна информация за мястото на нарушаването и видяни елементи, които биха помогнали за бързото идентифициране на транспортното средство.

Снимки:botevgrad.com
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР