Шофьорът, който на 24 ноември блъсна и уби 57-годишна учителка

...
Шофьорът, който на 24 ноември блъсна и уби 57-годишна учителка
Коментари Харесай

Задържаха шофьора, който блъсна и уби учителка във Враца, а след това избяга в чужбина

Шофьорът, който на 24 ноември блъсна и умъртви 57-годишна учителка на централен врачански бул., е арестуван и му е повдигнато обвиняване, оповестиха от пресцентъра на Софийската апелативна прокуратура.
Още по темата
Инцидентът стана към 17.30 ч. на бул. " Васил Кънчов " във Враца. 57-годишната Цветана Цекова, почитан начален преподавател в СУ " Васил Кънчов ", е пресичала погрешно на място, където няма пешеходна пътека. След удара, при който тялото й е изхвърлено на над 20 метра, лидерът на лекия автомобил " Ауди " даже не стопира, а продължава придвижването си и се укрива.

Три дни по-късно врачански служители на реда откриха колата в землището на село Нефела. Тогава бе открито, че тя е благосъстоятелност на мъж от селото, само че зад кормилото е бил 23-годишен негов съселянин - Дейвид Д. Той обаче напуснал България още след злополуката.

От прокуратурата не прецизират по кое време и къде е задържан виновният лидер, само че допълват, че ще изискат от съда да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ", защото към сегашния миг са събрани задоволително доказателства.

Предвиденото наказване по това обвиняване е " отнемане от независимост " от три до петнадесет години.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР