Шофьорът /25 год./, убил велосипедист във Варна, е нямал книжка,

...
Шофьорът /25 год./, убил велосипедист във Варна, е нямал книжка,
Коментари Харесай

Шофьорът, убил балетиста във Варна, бил без книжка

Шофьорът /25 год./, умъртвил велосипедист във Варна, е нямал брошура, заяви през днешния ден изпълняващият длъжността областен прокурор на крайморския град Радослав Лазаров. По думите му през 2010 и 2017 година на младия мъж са били съставяни актове за същото нарушаване.

Инцидентът, при който почина 39-годишен балетист от Варна, се случи на 10 септември, към 19.50 часа. След удара водачът на колата е избягал от местопроизшествието. Лазаров посочи, че през вчерашния ден той се е предал в полицията, като е бил съпроводен от юрист. Взети са му проби за съществуване на опиати.

Лазаров добави, че младият мъж е арестуван за 72 часа. След този период прокуратурата ще внесе искане в съда той до бъде оставен в ареста. Повдигнато му е обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност, като наказването за това закононарушение е от 3 до 15 години затвор.

Директорът на полицията, старши комисар Даниел Пашов, добави, че 25-годишният водач е от Варна и колата е негова благосъстоятелност. По случая към този момент са разпитани доста очевидци и са назначени експертизи. Лазаров посочи, че починалият се е намирал покрай, само че не на пешеходна пътека, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР