Шофьор засича друг, изскача от колата, отива отзад и почва

...
Шофьор засича друг, изскача от колата, отива отзад и почва
Коментари Харесай

Жестока агресия и саморазправа на пътя взривиха социалните мрежи! Докога ще търпим това, питат хиляди българи!

Шофьор засича различен, изскача от колата, отива откъм гърба и почва да рита, чупи и да се разправя. Звучи познато като че ли.

На тази панорама се е натъкнал мъж в София. Шофьор с Audi минава пред различен, бие спирачки, слиза и отива до колата зад него. Рита огледалото, чупи, отваря вратата за разпра.

“И да не си помислите, че съм снимал и това е новият тъп съветски или български безвкусен сериал от тези с, които желаят да ви приспят вниманието, че не сме мутренска държава”, написа Пламен Николов във Фейсбук.

“И като вършат закона в този момент за неизбежната самозащита и отхвърлят нашето право на такова, а те живеят във вили и къщи с високи огради, до зъби въоръжени охранители да ги пазят, дано се сетят, че от Отеца в небесата никой няма да ги опази”, засегнат написа очевидецът.

Тази сцена приключва без особени потърпевши – едно огледало, един може би изплашен водач. Очевидци от близкия трамвай, други участници в придвижването – безучастни очевидци.



Тази панорама е всекидневие. Саморазправа с бухалки, експанзия, поради отнето преимущество на светофар. Клаксони за тези, които са дръзнали да карат постепенно.

И този път е ясно, че даже и да се самосезират институциите и да издирят мъжа, чието лице и номер на колата ясно се вижда, необикновен резултат няма да има. Порицание? Глоба?

Порицанието и санкцията няма да спрат идващия, решил да излее експанзията си върху различен човек на пътя – било то водач или пешеходец.

А в случай че нападнатият си отвърне… може и да излезе отговорен и осъден. Доста бързо.




loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР