Шофьор стана за смях в мрежата с безумната си постъпка.Шофьор

...
Шофьор стана за смях в мрежата с безумната си постъпка.Шофьор
Коментари Харесай

Тарикат влезе в насрещното, за да избегне задръстване СНИМКИ

Шофьор стана за смях в мрежата с безумната си постъпка.

Шофьор на лек автомобил е профучал с мръсна газ в насрещното, с цел да избегне запушване - това безумство се е случило на многолюден бул. в София.

От споделени фотоси в мрежата се вижда как останалите коли почтително чакат в колона - тарикатът обаче очевидно е нямал време за губене и е решил да навлезе в лентата за насрещно придвижване. И тогава станало най-интересното - появила се е друга кола, която си е в платното.

" И следва тотално запушване, в което нито една от двете коли не може да мръдне ", разквазва свидетел на случката.

В обществената мрежа Facebook, от която излиза наяве за случилото се, столичани означават, че постоянно се случват сходни нагли прояви.

" За страдание истината е там, че няма самообладание и действителна визия за пътната конюнктура (все отново това е София и то час пик), пък да не загатвам и своеволията на множеството водачи. Това в страна на запад от нас граничи с полуда и лишаване на книжката, тъй като този водач заплашва живота и здравето на останалите участници. С една дума разказано - просвета на шофиране! ", разяснява Димитър Делев.



" Такъв злощастник съм го прибирал обратно на същото място, само че потегли колоната и го пуснаха да влезе! Преди години, до момента в който заставам в колоната, сходен отпадък се опита да ни финтира всички, само че го хвана насрещното придвижване и по едно и също време изяде шамарите от камионджията зад мен. Такова бързо каране на задна не бях виждал дотогава ", написа Весо Митков.

Потребители на Facebook допускат, че черният автомобил е полицейски. Други обаче се съмняват в това.

" Това е полицейска, съвсем всеки ден я виждам в центъра ", написа Борислав Георгиев.

" Е тоя крие триногата на задната седалка и прави мазало. Полицейски е Фордът ", добави Борис Т.

" Това е длъжностен автомобил на Министерство на вътрешните работи и по тази причина си разрешава да нарушава жестоко ", разяснява Роско.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР