Шофьор шашна всички асеновградчани и гости на града.Става ли сме

...
Шофьор шашна всички асеновградчани и гости на града.Става ли сме
Коментари Харесай

Шофьор паркира колата си на кръгово кръстовище в Асеновград СНИМКА

Шофьор шашна всички асеновградчани и посетители на града.

Става ли сме очевидци на какви ли не паркинг небивалици - такава обаче виждаме за първи път. Шофьор на джип с пловдивска регистрация е паркирал на кръгово кръстовище в Асеновград.

Водачът на автомобила се е качил върху защрихованата част, която по принцип не би трябвало да се настава от транспортните средства, с изключение на при незабавен случай. Освен това возилото е прибрано компактно до бордюра на кръговото - авто инстуктурите евентуално биха сложили отличен шест на водача, в случай че беше паркирал по този начин на разрешено за задачата място.

" Новите паркоместа - единствено в гр. Асеновград ", написа Мария С., която в обществената мрежа показа фотография на паркираното возило.

Асеновградчани допускат, че превозното средство се е развалило и това е повода то да бъде зарязано в кръговото кръстовище. Авторката на поста обаче твърди, че колата един час е блокирала цялото придвижване, само че не поради щета. " И най-после водачът си потегли с колата без никакъв проблем ", добави Мария.

Друг свидетел също разяснява обстановката: " Видях го тоя малоумник, по какъв начин си паркира там и потегли нанякъде ".

" Е, че какво му е, нали е Асеновград... Тук важат други правила, не се дават мигачи, всеки паркира където му е комфортно ", написа в мненията под поста Боряна Реканова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР