Шофьор помете жена на пешеходна пътека в Пловдив. Тежкият инцидент

...
Шофьор помете жена на пешеходна пътека в Пловдив. Тежкият инцидент
Коментари Харесай

Блъсната пешеходка в основата на спора между водачи в Пловдив?

Шофьор опустоши жена на пешеходна пътека в Пловдив. Тежкият случай е станал на бул. " Руски " наоколо до кръстовището с " Шести септември ".

" Състезаваха се две коли, едната мина през дамата ", описа свидетел пред кореспондент наПо думите му водачът, блъснал дамата, е управлявал черен автомобил кабрио. Другият автомобил, взел участие в гонката бил бял мерцедес, който не е спрял при възникването на случая.

Произшествието е станало към 22:30 часа през вчерашния ден. На място мигновено е извикана кола за спешна помощ. По първични данни потърпевшата е в тежко положение. Качена е в колата за спешна помощ в безсъзнание.

Арестуван е водачът на черния автомобил, предизвикал удара.

Както GlasNewsсъобщи на идващото кръстовище се разигра различен случай. Два " Мерцедес " -а се блъснаха на кръстовището на бул. " Руски " и ул. " Гладстон " в Пловдив. Инцидентът бе тъкмо пред Търговската гимназия.

Двамата водачи са разменили остри реплики и се е стигнало до разпра. Впоследствие обаче водачите са се разбрали и са си тръгнали дружно от местопроизшествието, зарязвайки сивата кола.

Към момента още няма публична информация от Министерство на вътрешните работи дали двата случая са свързани.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР