Шофьор помете четири автомобила в центъра на Русе. Те са

...
Шофьор помете четири автомобила в центъра на Русе. Те са
Коментари Харесай

Шофьор в нетрезво състояние помете четири автомобила в центъра на Русе

Шофьор опустоши четири автомобила в центъра на Русе. Те са били паркирани покрай едни от най-посещаваните нощни заведения в града. Инциденът се е разминал без потърпевши, само че материалните вреди по колите са обилни.

Случката се разиграла малко след 23 часа в петък вечерта. Свидетели на случая станали инцидентни жители и защитата на една от постройките в региона.

„ Колата се движеше в противоположна посока на придвижването с много мощен форсаж, отпътува нагоре и по-късно със същия форсаж потегли надолу, обаче на заден ход. Чуваха се удари, изначало не можах да схвана в какво се удря, а се оказа, че се удря в четири автомобила. ", споделя Руслан Лозанов, очевидец на произшествието.

Хора от околните заведения помогнали на водача да излезе от колата, защото той бил очевидно несъответстващ.

„ Не знам какво щеше да стане, в случай че беше нацелил някой от пешеходците, които бяха тук. От полицията относително бързо пристигнаха. Шофьорът беше младо момче, оказа се малко несъответстващ, използвал е алкохол и опиати. Направиха му проби. Нямаше документи за правоуправление, а автомобилът се оказа, че не е негов, а на негов другар. ", споделя Руслан Лозанов.

Служителите на реда смъкнали и регистрационните табели на автомобила. От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе обаче не оповестяват повече детайлности по случая.

Пламенка Тонева/Деян Маринов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР