Шофьор от градския транспорт по линия номер 21 опитва да

...
Шофьор от градския транспорт по линия номер 21 опитва да
Коментари Харесай

Схема в градския транспорт: Пловдивски шофьор взима пари за билет, но не дава такъв

Шофьор от градския превоз по линия номер 21 пробва да мами пасажерите, като те си заплащат билета, само че не получават подобен. За това описа читателка на TrafficNews , която се е возила в същия рейс. Според нея въпросният мъж споделя, че ще се качи кондуктор, който ще даде билет на пасажерите, само че уви- това също се оказва машинация и подобен не се качва, а водачът видно си прибира парите за себе си.

„ Днес преди броени минути към 20:00 часа на 25 май с моя брачен партньор станахме очевидци на следното: Шофьор на рейс от линията 21 в Пловдив отхвърли против парите ни да даде билети при качването, опирайки се на това, че “на идната спирка се качва кондуктор ”. Помолих да върне парите ни и като се качи кондуктор да си закупя билет, само че това ми беше отказано. Преди спирката, на която слизаме, пожелах да взема парите си назад още веднъж и по този начин и не получих пояснение за какво не ни бяха дадени билети.

„ Шофьорът, сюрпризиран от реакцията ми сподели, изтъквам, “ за какво не сподели като се качвахте?” . Вероятно нямаше въобще да ни качи в случай че бях споделила, че няма да пътувам без билет. От цялостен рейс имаше реакция единствено от една жена, останалите останаха съгласни с това състояние. Какво се случва в случай че се качи инспектор? Защо след това мрънкаме, че страната няма доходи за Брутният вътрешен продукт, в случай че затваряме очите си пред такива обстановки? В 20те минути от пътуването ми над 20 пасажера бяха превозени без билет, само че с пари за водача. Е, няма такава държава”, описа ядосаната дама.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР