Шофьор на турски товарен камион е опитал да прекара през

...
Шофьор на турски товарен камион е опитал да прекара през
Коментари Харесай

Турски тираджия опита да прекара 300 хил. лв. през Дунав мост 2

Шофьор на турски товарен камион е опитал да прекара през българската граница близо 300 хиляди лева, оповестяват от Агенция “Митници ”.

Митничари разкрили скритите пари при проверка на Дунав мост 2 при Видин-Калафат. ТИР-ът е ръководен от турски жител.

При физическа инспекция митническите чиновници разкрили пачки с банкноти с номинал от 100, 50, 20 и 10 евро, като общото количество на недкларираните пари е било 150 000 евро.

На нарушителя е формиран акт за определяне на административно нарушаване по Валутния закон, прецизират от организацията.

От началото на годината до през днешния ден на този граничен пункт митниците са задържали общо 750 000 евро и 267 000 английски лири, демонстрира информация на Българска телеграфна агенция.

Във всичките шест случая  водачите са били турски жители и валутата е била укрита в градивна празнина на кабината и ремаркетата на колите, в багажа на водачите, в транспортираната стока, в това число и в долап за хранителни хранителни запаси, скрити в тенджера и в празнина на греда.

На всички водачи са наложени наказания според Валутния закон и са формирани актове за определяне на административно нарушаване.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР