Шофьор на ТИР от Беларус бедства втори ден. Той е

...
Шофьор на ТИР от Беларус бедства втори ден. Той е
Коментари Харесай

Шофьор на ТИР бедства два дни в кв.Верила на село Равно поле

Шофьор на ТИР от Беларус бедства втори ден. Той е заседнал в квартал " Верила " по пътя от София към село Равно поле. Местни са звъняли на всички вероятни институции. Техният отговор е един, че не могат да оказват помощ. Причината е нужна е техника, която да го издърпа, само че очевидно нито пожарната, нито полицията, нито пътна помощ разполагат с такава.

За да не стои водачът гладен и жаден, мъж от селото му носи всеки ден храна и вода. Екип на Българска национална телевизия се обади и на незабавния телефон 112.
Петър Илиев - свидетел: Обадих се на пожарна, споделят, че нямат техника, с която да го изтеглят. Обадих се на гражданска отбрана, те споделят, че нямат техника, с която да го изтеглят. Обадих се на спешния център, те не разполагат и те с такава техника. Обадих се на АПИ, приказвах с шефа, който сподели, че вероятно компанията, чийто е ТИР-ът би трябвало да изпрати гаранционно писмо на мейл или неразбираемо по какъв начин, с което да бъде обезпечено, че ще бъде заплатено това нещо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР