Шофьор на ТИР е задържан в районното управление на МВР

...
Шофьор на ТИР е задържан в районното управление на МВР
Коментари Харесай

Тираджия спука от бой двама с метална палка край София

Шофьор на ТИР е арестуван в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Правец за хулигански дейности на бензиностанция, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София.
Около 17.40 часа през вчерашния ден лидер на микробус алармирал в полицията, че с неговия сателит са били нападнати от лидер на влекач "Ивеко " на бензиностанция в региона на 66 км на автомагистрала "Хемус ". На място неотложно били изпратени чиновници на районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Правец, които открили, че подателят на сигнала е бил ударен от съперника си с железна палка по главата и напръскан с пикантен спрей.
По първични данни причина за проявената експанзия е зародил спор сред водачите при разминаване на двата автомобила. Пострадалият 25-годишен мъж е превозен в болница и след обзор е освободен с повърхностни рани.
След случая 46-годишният причинител напуснал региона на бензиностанцията, само че след бърза реакция на чиновниците от група "Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали " при регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София същият е открит и арестуван в региона на тунел "Топли дол ".
Срещу него е стартирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава под наблюдението на районната прокуратура в Ботевградбой железна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР