Шофьор на сметоизвозващ камион блъсна и уби жена, пресичаща на

...
Шофьор на сметоизвозващ камион блъсна и уби жена, пресичаща на
Коментари Харесай

След като камион уби жена: Подлезите не се ползват, защото са мръсни и неподдържани

Шофьор на сметоизвозващ камион блъсна и умъртви жена, пресичаща на пешеходна пътека. В региона има и подлез, само че жители алармират, че не се употребява, тъй като е замърсен и занемарен.

Тя е пресичала на пешеходна пътека

По думите на директора на Оперативна програма „ Чистота “ подлезите се почистват регулярно.

„ Поне два пъти годишно се почистват главно, през избран интервал се почистват от боклуци, само че с изключение на почистването, подлезите не са осветени. Подлезът е приложим, само че не е прелестно да се минава, изключително в тъмната част на деня. Възстановявано е осветяване, само че за малко време заради вандалски прояви положението към този момент не е такова “, каза Димитър Георгиев, шеф на Оперативна програма „ Чистота “.

Жената умря от контузиите си

Като опция на подлеза е построен пешеходен светофар. Шофьорът, бутнал дамата, се е движил по оредовения си маршрут. Пробите му за алкохол и опиати са негативни. 

По думите на кмета на район „ Източен “ случаят евентуално е станал заради несъобразена скорост. 

Жената е умряла от тежките си пострадвания

„ Това е входът от източната страна на Пловдив и от време на време колите се увличат и навлизат в по-голяма скорост и се получават такива произшествия “, сподели Емил Русинов, кмет на регион „ Източен “.

По думите на районния кмет ще бъде направена тактика взаимно с Министерство на вътрешните работи за ограничение на трафика.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР