Шофьор на Ситроен е с разбита броня след удар от

...
Шофьор на Ситроен е с разбита броня след удар от
Коментари Харесай

Камион разби бронята на Ситроен в Пловдив, собственикът търси свидетели

Шофьор на " Ситроен " е с разрушена ризница след удар от товарен камион, написа. Инцидентът е станал тази заран на улица " Скопие "
Прочетете още
По думите на лидера на колата е допустимо другия водач да не е схванал за удара. Той показва, че търси очевидци.

" Тази заран към 7:30 часа ме удари товарен автомобил на кръстовището на улица " Скопие ", преди " Кукленско шосе ". Шофирах напряко, а товарният автомобил завиваше наляво. Възможно и да не е усетил. Ще бъда признателен, в случай че някой инцидентно е видял номера му. ", написа Здравко Стоичков.

" 100% не е усетил,а й не е видял в дясното огледало. Видимостта се крие от ремаркето ", удостоверява Искрен Д.

Други обаче не са съгласни, че водачът на камиона не е схванал за удара поради вредите.

" Какви са тея водачи, по какъв начин ще ти удари колата и нямало да усети. Ми в случай че минава през някоя по-тясна улица и има хора в профил, тогава какво ще стане. Вярно е, че се и случва, но най-малко да спре и да попълните протокол. ", смята Тодор Т.

Той напомня, че в случай че е видян номера ти и не спреш, се пояснява бягство от ПТП, за което санкцията е 400 лв..

" Пич, това ремарке е дълго 15 метра, при извиването му, в кабина няма по какъв начин да усетиш, в случай че закачиш бронята на кола или знак, може да се усети, в случай че ремаркето е вид хладилно и при удар обратно, или в случай че теб те тряснат откъм гърба, даже и да ти закачат ремаркето откъм гърба при лек удар, в кабината няма по какъв начин да се усетиш лекото окачане съпоставено с по-сериозен удар ", отвърна Станислав К.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР