Шофьор на предизвика верижна катастрофа в Силистра и избяга от

...
Шофьор на предизвика верижна катастрофа в Силистра и избяга от
Коментари Харесай

Шофьорът на ученическия автобус в Силистра: До инцидента се стигна заради заледен участък на пътя


Шофьор на провокира верижна злополука в Силистра и избяга от местопроизшествието. От полицията оповестяват, че той е бил открит малко по-късно, а тестът му с дрегер отчела 0,18 промила алкохол.

е трябвало да откара децата до техните образователни заведение през вчерашния ден рано сутринта, само че блъска един от паркиралите на бул. „ Македония “ коли, а в резултат на удара леко потърпевши са и други три коли.

Децата не са потърпевши - те са на възраст от 10 до 17 години и учат в няколко разнообразни учебни заведения в Силистра.. Шофьорът, който има дълъг стаж зад кормилото, споделя за случая единствено пред екип на bTV.

„ Имаше паркирани доста коли и от двете страни на булеварда. рано сутринта. Участъкът от пътя беше отчасти замръзнал. На завоя предницата сервира леко и ударих първата кола, която пък удари идващите две-три коли “, изяснява 66-годишният мъж Добрин Николов.

По булеварда не може да се кара с висока скорост, по тази причина водачът е управлявал учебния рейс със. Добрин Николов отхвърля да е бягал от мястото на случая.

„ За да не закъснеят децата за учебно заведение, аз ги закарах до и по-късно се върнах при колите, които пострадаха от удара. Обадих се в полицията. Не съм бягал, направих го с цел да не се стресират в допълнение децата “, изясни още Добрин Николов.

Той, каквато информация се появи през вчерашния ден, както и че спирачките на рейса не са сработили.

„ на рейса е доста положително. Поддържа се постоянно в сервиз. Ако се появи нередовност, тя се отстранява незабавно. Много съм удовлетворен от момчетата, които го подържат “, сподели още водачът. Той е безапелационен, че възрастта му също не е проблем. Няма нито едно нарушение все още.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР