Шофьор на Mercedes помете и уби на място двама души,

...
Шофьор на Mercedes помете и уби на място двама души,
Коментари Харесай

Mercedes помете каруца, двама са мъртви

Шофьор на Mercedes опустоши и умъртви на място двама души, пътуващи в каруца. Инцидентът е станал преди 20 часа на 16 септември на първокачествен път І-5, от Шипка за Казанлък, оповестиха от полицията в Стара Загора.

На км.192 „ Мерцедес Спринтер “, ръководен от 48-годишен лидер от Шипка, блъска странично ненадейно излязла на пътното платно каруца, ръководена от 42-годишен мъж от Крън. От удара лидерът на каруцата и возещият се в нея 32-годишен мъж от Крън са умряли на място.

Водачът на автомобила и 45-годишен мъж от Шипка, който е пътувал на предна дясна седалка, са получили контузни рани и охлузвания. Прегледани са на място от екип на ФСМП - Казанлък и са освободени, без заплаха за живота.

Водачът на автомобила е тестван с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като резултатите са негативни. Образувано е досъдебно произвеждане по чл.343, ал.3 по отношение на чл.342, ал.1 от Наказателен кодекс.

69-годишна жена пък е с заплаха за живота, откакто е блъсната от бус при маневра на заден ход, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Разград. Инцидентът е станал към 10 часа на 15 септември на улица „ Ветеринарна “ в Разград.

При маневра на заден ход, 42-годишният А.А., лидер на товарен автомобил „ Пежо Партнер “, удря пешеходката С.С. Пострадалата е откарана в МБАЛ-Разград с черепно-мозъчна контузия, оток и кръвоизлив, с заплаха за живота.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР