Шофьор на маршрутка говори по телефона, изпреварва с бясна скорост

...
Шофьор на маршрутка говори по телефона, изпреварва с бясна скорост
Коментари Харесай

Потресена пловдивчанка: Нагъл шофьор на маршрутка говори по телефона и изпреварва бясно

Шофьор на маршрутка приказва по телефона, изпреварва с гневна скорост и прави забележки на пасажерите. За прекарването си описа пловдивчанка, която ежедневно употребява транспортната линия N8, написа TrafficNews.
Случката се разиграла тази заран, минути след 6:30 часа. Още с влизането си в транспортното средство, дамата към този момент е била наругана с думите: „ Ще се научим ли да затваряме вратата, или да се местим откъм гърба? ". Повод за това станала мъчно затварящата се врата.
Жената е седнала най-отпред, защото откъм гърба, по думите й, е имало минимум 30 души – седящи и прави.
Пътувайки по Рогошко шосе, лидерът се отдал на сладки приказки, и то по телефона. Докато бърбори, той се е опитал да изпреварва, и то забележете – 5 автомобила едновременно.
„ След като не му се получи маневрата, наби внезапно спирачки и половината пасажери замалко да се забият в предното стъкло”, споделя читателката ни.
Наш кореспондент се свърза с компанията, отговаряща за маршрутния превоз. От там оповестиха, че незабавно ще се вземат ограничения против лидера и той ще бъде осъден.
„ Недопустимо е по време на път да се приказва по телефона, и то без хендсфри. Ще се откри кой е водачът и ще му бъде наложена санкция”, разяснява Павлин Лозанов.
Пловдивчанката изрази отвращение и от метода на облекло на въпросния водач. Той бил с потник и къси панталони, а по думите й „ водачите би трябвало да са в много по-приличен вид”. Такъв правилник съгласно превозвача обаче се оказа, че няма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР