Шофьор на линейка е сопасност за живота след побойв Бургаско,

...
Шофьор на линейка е сопасност за живота след побойв Бургаско,
Коментари Харесай

Шофьор на линейка е с опасност за живота след побой

Шофьор на кола за спешна помощ е сопасност за живота след побойв Бургаско, оповестиха от полицията.

На 15 април, към 18:20 часа на пътя сред селатаРуен и Ябълчево, автомобил, ръководен от 18-годишен юноша, заради придвижване без нужната отдалеченост,блъскаотзад каруца с кон, ръководена от различен 18-годишен мъж, с която се придвижвало и 8-годишно дете.

То е получило повърхностни рани по главата, прегледано е и е освободено за домашно лекуване. При медицинския обзор, осъществяван от страна на чиновници на „ Спешна помощ “, майката на потърпевшото дете – 32-годишна жена е почнала дакрещи и да се държи нападателно.

Майката е подкрепена от нейни близки, които били във очевидно нетрезво положение. Заедно те нападали словесно лидера на колата за спешна помощ и желали да сесаморазправятс него, като съумели да мунанесат удари с юмруципо лицето и тялото.

Водачът на колата за спешна помощ – 43-годишен мъж еобграден от нападателните родственици,като за обезвреждане ескалиращото напрежение, двамата полицейски чиновници от Районно управление-Руен, пристигнали на мястото на случая, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела.

След в допълнение оказано подпомагане сазадържани шестима мъже, съпричастни към извършенияпобой,на възраст от 26 до 43 години. Пострадалият лидер на колата за спешна помощ е превозен в УМБАЛ-Бургас – с комоцио, с заплаха за живота, заяви „ Дарик “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР