Шофьор на автомобил удари моторист на столичния булевард Климент Охридски

...
Шофьор на автомобил удари моторист на столичния булевард Климент Охридски
Коментари Харесай

Пиян шофьор блъснал моторист в София

Шофьор на автомобил удари моторист на столичния бул. " Климент Охридски " в София. Оказа се, че водачът в колата е използвал алкохол и е направил ляв завой на неразрешено място, с двойно непрекъсната линия, заяви Нова телевизия.
Инцидентът е станал през вчерашния ден в следобедните часове.
 Пиян водач се опита да избяга от служители на реда, само че се блъсна в дирек Пиян водач се опита да избяга от служители на реда, само че се блъсна в дирек
26-годишен пловдивчанин е със счупена китка, откакто самокатострофира в махленски дирек. Водачът на " Ауди " е забил колата си в светофар....
Близки на потърпевшия моторист сигнализират, че на това място нарушаванията са всекидневие.
Те са снимали фрагменти след случая, на които се виждали, че до момента в който патрул на пътна полиция е на мястото, други водачи на коли правели същото нарушаване.
" Гледката постоянно е идентична и нищо не се трансформира. Само за няколко минути тази заран видяхме над 10 нарушавания. Много хора от квартала описаха, че са подавали сигнали доста пъти ", изяснява Емил Матев - сътрудник на моториста.
Други негови другари означават, че за последните години са виждали доста произшествия на това място. " Ние можем да дадем оферти, само че институциите би трябвало да се заемат съществено с въпроса ", споделят те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР