Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив гази законите

...
Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив гази законите
Коментари Харесай

Шофьор на автобус гази законите в Пловдив ВИДЕО

Шофьор на рейс от градския превоз в Пловдив гази законите по пътищата. Той най-редовно кара по велоалеята в квартал „ Кючук Париж “. За това алармира пътничка.

По думите ѝ водачът постоянно се движи в насрещното. На едно от видеата, които дамата прави, се вижда и по какъв начин прави друго доста известно нарушаване – заема лентата за ляв завой, само че продължава напряко. В тази обстановка свтофарът за напряко свети в зелено, а този за наляво е червен.

За похлупак пътуващи постоянно чуват мъжа да псува, ядосва и приказва по телефона. Е, за ядосването, евентуално мнозина ще се съгласят, че предпоставки за това несъмнено има, само че разпоредбите са, с цел да се съблюдават.

Пътничката споделя още, че пътуващите постоянно по тази линия, се притесняват да стоят прави.

" Шофьор на рейс номер 27 кара по велоалеята, постоянно се движи в насрещното платно за придвижване, псува хората през прозореца и приказва по телефона. Не се случва за първи път. Хората, които се качват постоянно в тази линия рейс, ги е боязън да останат прави. (Първият клип е сниман на бул. „ Никола Вапцаров “, където платната са две,а до тях велоалеята). "



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР