Шофьор на автобус от градския транспорт в Малага е станал

...
Шофьор на автобус от градския транспорт в Малага е станал
Коментари Харесай

6 момичета нахлуха в автобус, набиха пътниците, ухапаха шофьора и избягаха

Шофьор на рейс от градския превоз в Малага е станал очевидец и след това жертва на извънредно нападателно държание от страна на шест млади девойки, които се качили в транспортното средство на една от спирките.

Малко след качването си девойките почнали да се смеят и да наскърбяват пасажерите, след което им налетели и на пердах. В този миг водачът спрял рейса и предложил на пасажерите да се реалокират в предната част, а след това помолил девойките да се укротят.

Те обаче не му обърнали внимание и продължи да се държат нападателно и надменно, а една от тях демонстративно запалила цигара. Когато мъжът взел цигарата от ръцете й и я загасил с предизвестието, че тук не се пуши, девойките ненадейно му връхлетяли, като почнали да го хапят, драскат и бият.

Тогава двама от пасажерите са му оказали помощ, отделяйки го от настървената група. По-късно водачът е подал недоволство в локалното ръководство. Нападателките са били разпознати, само че към момента няма публична информация да са арестувани.

Инцидентът се е случил през вечерта на предишния четвъртък, а за девойките се твърди, че най-вероятно били туристки, заяви ''La Vanguardia''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР