Шофьор имаше късмет да избяга по време на бурята Иша,

...
Шофьор имаше късмет да избяга по време на бурята Иша,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Невероятен момент шофьор се измъкна на косъм, тъй като бурята Иша отнесе покрива на къщата

Шофьор имаше шанс да избяга по време на бурята Иша, защото на косъм се размина да бъде ударен, защото целият покрив беше отвеян от къща.

Мотористът се вижда на записа от камерите за видеонаблюдение от интонации дом в Белтън, Северен Линкълншър, който минава през вятъра и дъжда. Секунди по-късно големият покрив пада с тътен надолу и право към пътя долу, където колата е била преди момент.

Охранителните камери на къщата, снимани от Крис Уолас от Woollas Security, демонстрират случая в неделя вечерта, когато селото беше разрушено от мощни ветрове и мощен дъжд. Пътят към този момент е затворен, до момента в който ремонтът се прави от локални служащи. Страната е страна, която се бие, до момента в който бурята Иша минава през страната. Можете да получите най-новите актуализации тук.

Рядко алено предизвестие за вятър беше издадено за Шотландия до 5 часа сутринта, до момента в който страната също има кехлибарени и жълти предизвестия от Метеорологичната работа в цялата страна с настъпващата стихия -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР