Шофьор е в МБАЛ-Монтана след тежка катастрофа в село Бързия,

...
Шофьор е в МБАЛ-Монтана след тежка катастрофа в село Бързия,
Коментари Харесай

Младеж е в МБАЛ-Монтана след тежка катастрофа в Бързия

Шофьор е в МБАЛ-Монтана след тежка злополука в село Бързия, оповестиха от ОДМВР-Монтана.

Около 05:20 часа през вчерашния ден 25-годишен столичанин управлявал „ Ауди А3 “ от с. Ягодово по ул. „ Васил Левски “ към ул. „ Петроханска “ в село Бързия, като не съобразил скоростта на придвижване и на ляв завой при нанагорнище не съумял да понижи, при което изгубил надзор над автомобила, излязъл вляво от платното за придвижване, завъртайки се и се е блъснал в железобетонен дирек на кръстовището с ул. „ Елха “.

В резултат на удара младежът е потърпевш. Проверка за приложимост на алкохол с дрегер отчела 1,82 промила алкохол в издишания от него въздух. На нарушителя е формиран акт и публикуван ваучър за здравно проучване.

Пострадалият лидер е бил превозен до ФСМП-Берковица, където му е била оказана незабавна помощ и по-късно е бил превозен с кола за спешна помощ до ЦСМП на МБАЛ-Монтана.

Поради физическото му положение водачът не е бил тестван за приложимост на опиати , само че са му били взети проби от кръв и урина. Водачът не е арестуван, защото физическото му положение не разрешило това. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343 б, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР