Шофьор е опитал да осуети полицейска проверка като блъснал колата

...
Шофьор е опитал да осуети полицейска проверка като блъснал колата
Коментари Харесай

Екшън: Шофьор блъсна многократно патрулка, за да избегне проверка

Шофьор е опитал да осуети полицейска инспекция като блъснал колата на служителите на реда няколко пъти, съобщават от ОДМВР-Велико Търново.

Случката се е разиграла в сряда около 14.30 часа в Прохода на Републиката. Малко след село Вонеща вода в посока Гурково полицейски екип на Районно ръководство - Велико Търново решил да ревизира паркиран наоколо до пътното платно лек автомобил с английска регистрация. При приближаването на униформените лидерът запалил мотора и потеглил в посока Гурково. Униформените го последвали, като неведнъж му подавали звукови и светлинни сигнали да спре.

Водачът освен, че не извършил полицейското предписание, само че и блъснал няколко пъти полицейския автомобил странично, пробвайки се да го измести от пътното платно. Патрулката скукала гума.

Колата на нарушителя неотложно била обявена за търсене в цялата страна. Полицаи я разкрили изоставена в региона сливенското село Крушаре. По-късно в дома му в Ямбол е открит и 28-годишният лидер. По случая е стартирано следствено дело под наблюдението на Районната прокуратура. 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР