Шофьор демонстрира безотговорно поведение на пътя. За това сподели жена,

...
Шофьор демонстрира безотговорно поведение на пътя. За това сподели жена,
Коментари Харесай

Шофьор принуди водачка да му даде път, последва и отмъщение

Шофьор показва безконтролно държание на пътя. За това показа жена, пътувала по автомагистрала „ Тракия “. По думите ѝ лидерът на джип с марка „ БМВ “ е почнал да присвятка с фаровете още от надалеч. За мнозина посланието е ясно – има желание да изпревари, защото се движи с висока скорост и е належащо останалите коли да се отместят вдясно, с цел да му създадат път. Именно това е направила и дамата. И вместо това да се завърши историята, лидерът на немската кола застанал пред нея и почнал да натиска спирачката. За похлупак изхвърлил и боклуци по колата ѝ, твърди още тя.

„ Здравей, пич! Много си готин и нека се познаеш и да си в групата. Изпреварва ме и от 1000 км. си почнал да светкаш с фаровете и да натискаш клаксона все едно си на женитба. Прибрахме се, с цел да ти създадем път, при което ти отби пред нас и стартира да набиваш спирачки. В рамките на 3 минути набиваш спирачки и СИ ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПТП в междинната лента на МАГИСТРАЛАТА (защото се движим с 20 km/h.) За върха на всичко си изхвърли бутилките и всички отпадъци по нашата кола. ВОЗИШ ДЕТЕТО СИ В КОЛАТА! КАКЪВ ПРИМЕР ЩЕ МУ ДАДЕШ ТИ? БЪДЕТЕ СМИРЕНИ!
П.С. Едва ли този пост ще те промени, само че най-малко да те накара да се замислиш за сигурността на фамилията си, “ написа Милена Стоянова в обществената мрежа.

„ На 112 звъннахте ли за нападателен и несъответстващ водач и с останалата информация, която е разказана?, “ питат я хора.

„ Ако пътя е кофти и си возя детето, и с 50 ще карам, в случай че би трябвало целия път, а такива татикати къде светкате най-ви обичам, седите и чакате до момента в който не се преместя, “ написа водач.

„ Човекът кара БМВ, софийска регистрация... Мисли се за неосъществим. Нищо, че е най-обикновен селтак с привкус на олигофрен. Ако беше с друга регистрация, софиянци незабавно щяха да се заловен за това. Но щом е от София, може. Точно поради ей такива стават злополуките и убиват почтени хора. Полицията обаче нехае. Затова... Т2 и си решаваме казуса. “

„ Не извинявам дейностите на въпростният човек, само че вие изказвате единствено вашата позиция. Едва ли това ще е повода да бъде предизвикан да прави такива неща. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР