Шофьор блесна с нагла постъпка на бензиностанция в Стара Загора.

...
Шофьор блесна с нагла постъпка на бензиностанция в Стара Загора.
Коментари Харесай

Шофьор зареди колата си и не плати, забравил си портфейла

Шофьор блесна с нагла постъпка на бензиностанция в Стара Загора. Мъж, който е управлявал BMW, е заредил колата си на бензиностанция в Стара Загора, само че не е платил горивото, написа. Това твърди Емил Петков в обществената мрежа Facebook.
Прочетете още
Мъжът споделя, че водачът на BMW-то е влезнал на касата в обекта, само че когато е трябвало да заплати горивото, е съобщил, че си е не запомнил портмонето. Тогава шофьорът най-безцеремонно се качил в автомобила си и избягал.

Емил Петков отбелязва, че автомобилът е бил с крадени номера. И предизвести сътрудниците си, които работят на бензиностанции, да се оглеждат за водача с BMW-то.

" До водача на автомобила - нека си благополучен от постъпката си, която направи, бъди жив и здрав! ", по този начин приключва обявата на Петков.

Твърди се, че същият водач е направил сходна нагла демонстрация в още няколко бензиностанции в Стара Загора.

" А, този го знам. Зареждаше на OMV Славянска с разликата, че откакто го заредим влизаше до тоалетна, по-късно излизаше и не си плащаше! ", написа А. Александров.

" Това е извънредно остроумен метод! За жал с тази обява дадохте страхотна концепция на доста хора по какъв начин могат да заредят гратис! Имате по една камара камери, които не правят никаква работа! ", разяснява Христо Г.

" При тези цени на горивата все по-често ще сме очевидци на такива действия ", добави Исус.

Емил дава отговор на Исус, като отбелязва, че цените не са фактор за случилото се.

" На мен ми се е случвало отново по този начин някой да си тръгне без да си заплати и на предходните цени, когато нафтата беше по 1.80 лева. Никога не можеш да бъдеш наясно на един човек какво му се върти в главата и какво е наумил да направи ", написа Емил в отговор на Исус.

Вижте  фотоси :



Снимки: Емил Петков
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР