Шофьор без книжка на 26 г. от шуменското село Друмево

...
Шофьор без книжка на 26 г. от шуменското село Друмево
Коментари Харесай

Шофьор без книжка потроши патрулка при бягство

Шофьор без брошура на 26 година от шуменското село Друмево опита да избегне полицейска инспекция, изблъска патрулка и се озова в ареста.

Екшънът се разиграл към 02:15 часа тази нощ, малко преди изхода на село Ветрище. Там полицейски екип подал светлинен и звуков сигнал на лидера на лек автомобил " Фолксваген Голф " с директни номера, който се движел зад служебния автомобил.

Шофьорът не спрял. Направил опит да изпревари полицейският патрулен автомобил. При равнене с него го изблъскал от пътя. Двата автомобила излезли вдясно от пътното платно. Нанесени са материални вреди и по двата автомобила.

Шкодата е с деформации по челен ляв калник, предна ризница и ляво странично огледало, а фолксвагенът бил с деформации по предната част, оповестяват от пресцентъра на ОДМВР Шумен.

Водачите на двата автомобила - 26-годишният мъж от Друмево и 34-годишният полицейски чиновник са тествани с дрегер и не е регистрирано съществуване на алкохол.

Произшествието е посетено от следовател, формирано е следствено дело. Водачът на фолксвагена е недееспособен. През 2018 година направил опит още веднъж да осуети полицейска инспекция, като избягал с лек автомобил. Осъден е на условно наказване 1 година затвор с 3-годишен изпитателен период.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР