Шофирането на кола на всеки е презентация на неговата личност.

...
Шофирането на кола на всеки е презентация на неговата личност.
Коментари Харесай

Проф. Неделчо Стойчев: Шофирането на кола на всеки е презентация на неговата личност

Шофирането на кола на всеки е презентация на неговата персона. Може би още от времето на социализма има доста дебалансирано отношение на членовете на обществото към полезности, които са в основите на ежедневния морал. Оттам идват проблемите.Това сподели нощес в изявление за предаването " Денят онлайн " престъпният психолог проф. Неделчо Стойчев.

" Най-лесно е да се каже, че в основата е това, че няма задоволително превантивни ограничения и не се реализира задоволителен надзор на пътя в основата. Но да си разрешиш да седнеш пил зад кормилото, неспазвайки закона и неписаните правила, застрашавайки нечий живот - казусът е преди всичко в самите хора ", добави той.

Според престъпния психолог, подобен вид хора не могат да се трансформират, сходно на тежките рецидивисти, защото ядрото на техните персони към този момент е образувано. " То общо взето непроменливо във времето ", добави той.

Проф. Стойчев счита, че работещ метод ще е да се сътвори устойчива система от награди и санкции за водачите. " Тези награди и санкции ще образуват избран вид държание ", убеден е той.

Криминалният психолог посочи и значимостта на персоналния образец. Но когато депутати, министри и админи на висши позиции не извършват уговорката си към обществото да дават образец по какъв начин се съблюдава законът, се стига до отрицателни последици.

Нова Нюз, „ Денят онлайн "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР