Шийна Коул признава своята възраст и не се срамува да

...
Шийна Коул признава своята възраст и не се срамува да
Коментари Харесай

56-годишна разкри какво прави, за да изглежда като тийнейджърка

Шийна Коул признава своята възраст и не се срами да я показа. Тя е жена на 56, пенсиониран маркетинг управител и омъжена от 25 години.

„ Често бъркат, че съм по-млада. Но това зависи от това какво нося и какъв брой грим имам. Например, в случай че съм с дънкови къси панталони без грим, хората мислят, че съм на 25 ", споделя шеговито тя.

„ Имам доста случаи с млади момчета, които употребяват най-хубавите си тактики, с цел да ме заговарят. Наскоро един човек пристигна до мен, стартира да ми прави похвали, само че аз го прекъснах и му споделих, че скоро съм отпразнувала 25-годишнината от сватбата си. Той беше толкоз шокиран и попита дали съм била на пет, когато съм се омъжила”, споделя с усмивка Коул.

Въпреки че споделя, че няма една съответна „ загадка “ за удивителния ѝ външен тип, тя споделя част от своите “ритуали”.

„ От години ме питат за тайната на младежката кожа. Наистина няма тайна”, изяснява Коул.
 56-годишна разкри какво прави, с цел да наподобява като тийнейджърка

„ Несъмнено генетиката играе роля, и двамата ми родители имаха страхотна кожа. Но въздействието от яденето на здравословна храна, съответният сън, постоянните извършения и носенето на слънцезащитни артикули не могат да бъдат пренебрегнати”, безапелационна бе 56-годишната дама пред The Sun.

„ Изборът на храни нормално е здравословен, тъй като обичам пресни артикули. В момента упражнявам метода “периодично гладуване”, което доста усъвършенства енергийните ми равнища. Рядко хапвам модифицирана храна и заобикалям сладкото, което не е толкоз мъчно за мен, защото не съм му фен”, показа още тя.

Шийна Коул показа, че това, което не изпуска всяка вечер е чаша хубаво алено вино.

“Може би и там се крие тайната на младостта”, усмихнато разяснява дамата.

Продуктът, за който споделя е третиноинът. “Това е знамение в буркан”, твърди тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР