Шишкавата бивша “Мис България цъфна като под индиго със своя

...
Шишкавата бивша “Мис България цъфна като под индиго със своя
Коментари Харесай

Дебелата Тоца стана за резил, облече еднаква рокля с видна адвокатка.


Шишкавата някогашна “Мис България ” цъфна като под индиго със своя съперничка на юридическия бал. Съдии, юристи и прокурори освиркаха застарелите кокони.

 

Истински възторг, само че в най-лошия смисъл на думата, провокира Антония Петрова по време на тазгодишния Благотворителен бал на юристите, проведен от чаровната Нина Хамилтън. Претенциозната някогашна миска, която към този момент гони по килограми червендалестия си брачен партньор, цъфна във възтясна рокля от синя дантела на международен бранд, с цел да получи премията “Млад правист ”. Вместо за аплодисменти, тя даде мотив за хапливи насмешки, защото малко преди нея на събитието дойде друга руса адвокатка, барната в безусловно същия тоалет.

 

Приликата сред двете повехнали русокоски беше толкоз явна, че гостите на събитието постоянно ги бъркаха и вместо едната, тръгваха да поздравяват другата.

 

Единствената разлика сред перхидролените клонинги беше, че незнайната на необятната аудитория адвокатка се отличаваше с нежните си и хармонични черти на лицето, естествено лъчение, благост и липса на всевъзможни екстеншъни, филъри и силиконови подложки по тялото. Тя блестеше със непретенциозно, само че много чаровно лъчение и благородно се засмя на стилния гаф.

 

За разлика от нея, Тоца Крокодила бълваше огън и жупел, и дълго време отхвърляше да влезе в залата с цел да не се засече с “конкурентката ” си. За похлупак госпожа Батинкова прояви парвенюшко надменност и не се включи в общия фотос от състезанието. Вместо това тя принуди организаторката Нина Хамилтън да театралничи с нея настрана, с цел да може след това да се хвали във Facebook, че е получила премия, смеят се почитателите й в обществените мрежи

 






Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР