„Деп срещу Хърд“: Нов трейлър на документална серия разглежда драматичния процес за клевета на Джони Деп и Амбър Хърд

...
Широко рекламираният процес за клевета срещу Джони Деп и Амбър
Коментари Харесай

Широко рекламираният процес за клевета срещу Джони Деп и Амбър Хърд е обект на нов документален сериал на Netflix, а първият трейлър беше пуснат миналата седмица.

Трейлърът на „Деп срещу Хърд“ се основава до голяма степен на кадри, които бяха излъчени по телевизията и на живо по време на процеса във Вирджиния, който започна през април 2022 г. и завърши през юни, когато журито намери Хърд и Деп отговорни за клевета в делата им един срещу друг .

„Имаше над 200 часа предаване на живо по време на процеса“, гласи текстът, изпръскан на екрана в трейлъра, публикуван в сряда в YouTube. „Милиони гледаха, коментираха и споделяха.“

Трейлърът включва клипове от времето, прекарано на актьорите на трибуната, както и техните съответни адвокати, говорещи в съда, заедно с кадри извън съдебната палата и реакционни клипове на зрители, които са гледали процеса на живо.

Той също така включва клипове на различни коментатори, анализиращи случая и изследващи въздействието, което телевизионното излъчване на процес от такова естество е имало върху резултата от делото.

Джони Деп се вижда в съдебни кадри, включени в трейлъра на документалния сериал на Netflix Джони Деп се вижда в съдебни кадри, включени в трейлъра на документалния сериал на Netflix „Деп срещу Хърд“. Нетфликс

„Показвайки двете свидетелства едно до друго за първи път, тази поредица изследва процеса, който подпали Холивуд, и последвалите онлайн последици“, се казва в официално резюме на поредицата.

Хърд и Деп изглежда не са участвали в сериала.

През 2018 г. Деп съди Хърд, бившата му съпруга, за клевета заради публикация, която тя написа през същата година за The Washington Post, в която тя описва себе си като „обществена фигура, представяща домашното насилие“. Въпреки че Деп не беше споменат в статията, той твърди, че това му е струвало доходоносни актьорски роли.

Чух обратен иск за клевета заради изявления на адвоката на Деп относно нейните твърдения за злоупотреба.

Месеци след като журито намери и двамата отговорни за клевета, бившата двойка постигна споразумение, като Хърд се съгласи да плати на Деп 1 милион долара обезщетение, което CNN съобщи миналия месец, че Деп планира да дари на пет различни благотворителни организации.

Оттогава и двамата актьори са снимани да прекарват известно време в Европа, правейки всичко възможно да продължат от публичния процес.

„Depp v. Heard“ ще бъде излъчен по Netflix на 16 август.

Соня Моге и Клои Мелас от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР