Широко обсъжданият сериал от четири части Mr Bates vs the

...
Широко обсъжданият сериал от четири части Mr Bates vs the
Коментари Харесай

Скрити лица на скандала в пощенската служба - хора с власт се крият на заден план, докато сагата се разгръща

Широко обсъжданият сериал от четири елементи Mr Bates vs the Post Office остави феновете ужасени от живота на елементарните мъже и дами оставен на парцали, откакто бъгава компютърна счетоводна система неправилно откри финансови дефицити в пощенските клонове нагоре и надолу в Обединеното кралство.

Както е обяснено в постоянно сърцераздирателната драма на ITV, повече от 736 безупречни лица са били преследвани от пощата сред 2000 година и 2014 година, което е довело до банкрут, затворнически присъди и обилни вреди на репутацията. За страдание се схваща, че минимум четири случая на самоубийство са свързани с ужасните жертви, които тестването нанесе на толкоз доста хора.

Считано за най-голямата правосъдна неточност в английската история, доста от засегнатите към момента търпят мъчително очакване да бъдат изчистени имената им, до момента в който тези на върха продължаваха да водят живот на триумф и привилегии. Докато хора от цялата страна приканват присъдите на жертвите да бъдат анулирани, ние хвърляме пог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР