Широко известен факт е, че Китайската нова година се отбелязва

...
Широко известен факт е, че Китайската нова година се отбелязва
Коментари Харесай

Кои ли ще са късметлийските числа на Водния Тигър?

Широко прочут факт е, че Китайската нова година се отбелязва по друго време спрямо останалия свят. Намирайки се в Европа, това може и да не е толкоз вълнуващо събитие, само че през 2022 година обстановката е малко по-различна. Годината на Водния тигър настава на 01.02.2022г., а тъкмо 3 дни по-късно - на 04.02.2022 година - ще бъдат открити Зимните олимпийски игри в Пекин. Китайската столица ще се трансформира в първия град, в който ще са извършени както идната Зимна олимпиада, по този начин и Летните олимпийски игри от 2008 година Очаквано, част от оборудванията към този момент са осъвременени по метод, отговарящ на условията на зимните дисциплини. Самите те са 15 на брой, измежду които са и добре познатите алпийски ски, биатлон, хокей, фигурно пързаляне и други Общият брой на спортистите, които ще вземат присъединяване, е над 3000, а 16 от тях ще показват страната ни в алпийските дисциплини, ски-бягане, ски-скок, сноуборд, биатлон, фигурно пързаляне и шейни. Знаменосци по време на церемонията по откриването ще са биатлонистката Милена Тодорова и сноубордистът Радослав Янков. Българско присъединяване има и в подготвянето на някои от спортните трасета. Часовата разлика е +6 от България, като конкуренциите, с акцент върху българското присъединяване, ще бъдат предавани по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, а Евроспорт, Discovery + и други цифрови платформи ще се постараят да отразят допустимо най-вече събития от Олимпиадата.

Почти половин година след Олимпийските игри в Токио, Пекин поема щафетата, като поради продължаващата пандемия, пред публиката още веднъж ще има някои ограничавания. За разлика от Япония, където тя изобщо не беше позволена, тук ще могат да участват само тези, които живеят в континентален Китай. По традиция, новогодишните тържества в страната не престават към две седмици, което значи, че откриването на Олимпийските игри на 04.02.2022 година ще е тъкмо в разгара на празненствата. Явно домакините ще се постараят да показват великолепието си пред света, в миг, в който всички ние имаме потребност от повече светлина и вяра.

А какво ще е наличието на Водния тигър, под чието въздействие ще се намира годината съгласно Китайския календар? Традиционно, той символизира мощ и храброст, високо самочувствие и отлична дарба за учене. Смята се, че щастливите му цифри са 1, 2 и 3 и всички останали, в които те вземат участие. Проследявайки изтеглените цифри в тираж 8 на играта “Тото 2 – 6/49”, има нещо правилно: в цели 4 от тях откриваме тези, които се считат за късметлийски в годината на Водния тигър. Но все пак, никой не е познал печелившата композиция, което значи, че се чака джакпотът в И тогава си задаваме въпроса: кое ще забележим първо - прекосяване на 7-те милиона или нов тото милионер? Всъщност, за някои това не е от голяма важност, тъй като единствено в границите на предходната седмица, 25 от участниците в “Тото 2 – 6/49” са познали 5 от 6-те печеливши цифри и това донесе на всеки от тях по 9500 лева в тираж 7 и над 2200 лева в тираж 8.

Сходна е и обстановката в играта “Тото 2 – 6/42”:
джакпотът също оцеля и се чака прогнозната му стойност за Отново огромен брой бяха играчите, съвсем нацелили печелившите 6 цифри, което им донесе парични награди в размер сред 2900 лева и 3800 лева според тиража.

От останалите игри, само “Тото Джокер” съумя да раздаде една премия от 5000 лева, само че за сметка на това целият искра още веднъж се придвижи в играта “Тото 2 – 5/35”. В тираж 7, вярната композиция донесе на един участник над 26 840 лева, а Втори тото късмет на “Тото 2 – 5/35” удостои още шестима с по 1666 лева всеки. В тираж 8, обаче станахме очевидци по какъв начин един късметлия сграбчи 30 120 лева, а по-късно още един го последва във второто изтегляне,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР