Широкият пазар на криптовалути наскоро преживя впечатляващ подем, който доведе

...
Широкият пазар на криптовалути наскоро преживя впечатляващ подем, който доведе
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Polkadot за началото на 2024 година

Широкият пазар на криптовалути неотдавна претърпя впечатляващ напредък, който докара до невиждани от повече от година стойности на голям брой криптовалути.

В рамките на по-малко от два месеца Биткойн ( BTC ) скочи до над $43,000, отбелязвайки съвсем двукратно нарастване на цената си. Едновременно с това Етериум ( ETH ) доближи висоти, напомнящи началото на 2022 година

В разгара на обновения оптимизъм Polkadot ( DOT ) се очерта като различен изтъкнат алткойн , привличащ интереса на вложителите. Стойността му набъбна от почти $3.6 в края на октомври до $6.6 към 18 декември, като за този интервал се усили съвсем двойно. Монетата наподобява е траяла с облагите, защото все още на писане на публикацията се търгува за към $6.8, което отразява 5.5% растеж за последните 24 часа.

Какво мисли Гугъл Bard

Според Гугъл Bard прогнозите за краткосрочното придвижване на цената на Polkadot (DOT) допускат три вероятни сюжета: бичи, безпристрастен и мечи.

Чатботът на Гугъл посочи капацитета за оптимистична пазарна атмосфера, задвижвана от възходящите трендове на BTC и ETH, което може да тласне нагоре алткойни като Polkadot. Той загатна, че подобен оптимизъм може да произтича от позитивни достижения в промишлеността, като да вземем за пример нараснало институционално приемане или пускане на новаторски планове в границите на мрежата Polkadot.

При тези условия цената на DOT може да нарасне до $7.92 или повече до 1 януари 2024 година, което демонстрира евентуален растеж от почти 20% по отношение на настоящата му стойност. Обратно, фаза на пазарна консолидация може да ограничи придвижването на цената на Polkadot в границите на стеснен търговски диапазон.

Освен това непредвидени пазарни корекции, засягащи неотдавнашните облаги на Биткойн и Етериум, биха могли да повлияят и на алткойните, което евентуално би довело до спад на цената на DOT до $5.28 или по-ниско.

Какво мисли ChatGPT

Спекулациите по отношение на евентуалния растеж на DOT са доста, което накара пазарни участници да се съветват с AI бот, като ChatGPT за прозрения по отношение на вероятностите на криптовалутата до началото на 2024 година

ChatGPT отхвърли да даде точна прогноза за краткосрочната ценова траектория на DOT заради бързо изменящите се фактори, оказващи въздействие върху крипто пазара. Те включват колебаещи се пазарни настройки, регулаторна динамичност и по-големи стопански трендове.

Макар да призна неотдавнашния впечатляващ скок на цената на Polkadot, чатботът акцентира несигурността във връзка с продължаването на тази наклонност през 2024 г:

“ “, съобщи ChatGPT.

Чатботът добави :

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР