Схимна на Република България и химна на Европейския съюз започна

...
Схимна на Република България и химна на Европейския съюз започна
Коментари Харесай

Депутатите с първо заседание за тази година, какво обсъждат

Схимна на Република България и химна на Европейския съюз стартира новата сесия на 48-ото Народно заседание. Депутатите възобновяват работата си след коледните и новогодишните празници.

В началото на съвещанието ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов честити новата 2023 година Дай Боже да бъде здрава и с доста разсъдък, пожела той, а на депутатите - доста здраво здраве и ползотворна работа. 



След химна на Република България, народните представители от " Възраждане " седнаха по местата си по време на химна на Европейски Съюз. 

Днес е първата сряда от месеца и парламентарните групи могат да оферират точки в дневния ред, които се преглеждат всъщност. От Движение за права и свободи оферират Народното събрание да прегледа на първо четене промени в Кодекса за обществено обезпечаване.

По предложение на " Възраждане " в проектопрограмата е включено проекторешение за задължаване на Министерския съвет да предприеме всички нужни дейности за сформиране на нов Национален проект за възобновяване и резистентност.

От " Българска социалистическа партия за България " оферират депутатите да прегледат на второ четене промените в Кодекса на труда, свързани с метода на установяване на минималната работна заплата. От " Демократична България " желаят Народното събрание да разиска на първо четене импортираните от тях промени в Гражданския процесуален кодекс.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР