Шихан Русалин Русалинов е новият президент на Българската национална федерация

...
Шихан Русалин Русалинов е новият президент на Българската национална федерация
Коментари Харесай

Шихан Русалин Русалинов е новият президент на Българската национална федерация по карате

Шихан Русалин Русалинов е новият президент на Българската национална федерация по карате. Той заменя на поста убития предходен началник на централата Алексей Петров. Редовното Общо заседание на членовете на Българската Национална Федерация Карате (БНФК) се организира в Министерството на младежта и спорта. Дневният ред беше от единствено една точка - избор на управителни органи (президент, вицепрезидент и директорски съвет). Изборите бяха очевидни. В началото на съвещанието с едноминутно безмълвие беше почетена паметта на президента на БНФК Алексей Петров.

След разисквания, изявления и разискване на оферти шихан Русалин Русалинов бе определен с болшинство за президент на федерацията. Той има зад тила си три мандата като вицепрезидент, a също така е и вицепрезидент на международната шотокан федерация (WSF). Русалинов е президент на КБИ Петромакс (Плевен) и е сенсей на олимпийската шампионка Ивет Горанова.

За вицепрезидент беше определен Борис Николов, доскорошен общоприет секретар на федерацията.

Изборът на членове на Управителния съвет продължи повече от два часа, защото предложенията за останалите 7 места бяха 24. Многото кандидатури бяха симптом за огромния интерес към ръководството и развиването на федерацията по карате.

С най-вече гласове за членове на УС бяха определени следните претенденти: Димитър Христов, Димитър Спасов, Георги Попов, Христо Терзиев, Николай Рачев, Радослав Пенов и олимпийската шампионка и лице на федерацията Ивет Горанова. На първото си съвещание новоизбраният УС единомислещо избра за общоприет секретар Димитър Христов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР