Shiba Inu и Ethereum загубиха неотдавнашните си ценови печалби. Pomerdoge

...
Shiba Inu и Ethereum загубиха неотдавнашните си ценови печалби. Pomerdoge
Коментари Харесай

Кой е най-горещият алткойн за 2023 г. за нови инвеститори – Shiba Inu, Ethereum или Pomerdoge?

Shiba Inu и Ethereum изгубиха неотдавнашните си ценови облаги. Pomerdoge записва 15% ценови растеж през миналата седмица.

Нови вложители заливат крипто пространството, защото криптовалутите не престават да набират всеобщо утвърждение в международен мащаб.

В тази публикация ще разгледаме трите водещи алткойна през 2023 година – Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) и Pomerdoge (POMD). Въпреки че и трите токена демонстрират огромен капацитет през 2023 година, кой от тях е най-хубавият алткойн за новите вложители.

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Цената на Shiba Inu (SHIB) пострада след rug-pull при Shibarium

Движенията на цената на Shiba Inu през 2023 година бяха най-вече мечи, като се има поради обстановката на по-широкия пазар на криптовалути. Докато вложителите зависеха от стартирането на Shibarium, с цел да провокират рали на цените, нещата взеха друг поврат.



На 4 септември екосистемата на Shibarium претърпя машинация от вида “rug-pull ”. Данните на Aegis3 означиха, че незнаен адрес е изкопал повече Shibarium токени, в сравнение с е общото предложение. По-късно незнайният адрес ги е продал за към $393 BNB токена.

Към момента на писане на публикацията цената на Shiba Inu спадна до $0.000007309, губейки в процеса равнищата на поддръжка от $0.00000800 и $0.00000780.

Какво следва за Ethereum (ETH)?

Цената на монетата Ethereum загуби всички облаги, насъбрани след правосъдната победа на Grayscale против SEC. Мечият пазар принуди цената на Ethereum да се намали под основни индикатори, в това число 20-, 50-, 100- и 200-дневните пълзящи междинни.

В резултат на неотдавнашния спад цената на Етериум доближи дъно от $1,632. Междувременно през последните няколко седмици изходящите потоци на Етериум от тържищата внезапно се усилиха. По данни на IntoTheBlock през последната седмица и месец от централизираните тържища е напуснал Ethereum на стойност над $380 милиона и $1.5 милиарда надлежно.

Важно е да се означи, че този внезапен скок на изходящите потоци от тържищата нормално се преглежда като знак за бичи подтик. В резултат на това биковете може да се борят за възвръщане на равнището от $1,700 през идващите месеци.

Предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) от втори стадий в ход

Докато Shiba Inu и Ethereum се борят с мечия напън, Pomerdoge (POMD) се обрисува като топ алткойн за нови вложители през 2023 година През последните два месеца Pomerdoge стана очевидец на забележителен напредък. В рамките на този интервал цената на токена се увеличи от $0.007 до $0.0115.

Забележително е, че Pomerdoge сполучливо е продал над 75% от своите токени за предварителна продажба на първия стадий. Проектът е съумял да продаде повече от 211,969,570 токена, натрупвайки почти $2.4 милиона финансиране. Pomerdoge има за цел да сплоти преимуществата на меме монетите с бързо развиващия се бранш на Play-to-Earn (P2E) игрите в границите на своята екосистема.

Освен това стремежите на Pomerdoge се простират до основаването на завладяваща и всеобхватна среда. Инициативата включва стартирането на Pomergame – увлекателна игра, и Pomerplace – NFT пазар и сцена за борби.

Понастоящем токенът Pomerdoge е в началния стадий на предварителната си продажба, като може да бъде закупен на цена от $0.0115. Интересно е, че токенът Pomerdoge може да се похвали със забележителна функционалност и изгоди за своите притежатели. Той освен улеснява търговията с предмети в Pomerplace, само че и разрешава на геймърите да генерират въздържан приход, като стейкват своите POMD токени.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР