Шейхът Аид ал Карни смята, че всеки един проблем с

...
Шейхът Аид ал Карни смята, че всеки един проблем с
Коментари Харесай

Мъдрият шейх ал Карни: Може да решите всеки проблем с жена за 5 минути, ако знаете тази тайна

Шейхът Аид ал Карни счита, че всеки един проблем с цената може да бъде решен за 5 минути, в случай че знаете тази загадка. Тази загадка той с готовност показа пред своята публика и публицистите в хода на конференция. Шейх ал Карни е саудитски просветител, публицист, създател на бестселъра " Не тъжи! ", преведен на над 30 езика. Той е доста умен човек, от който има какво да се научи.



В какво се състои неговият способ за отбягване на спорове? " Не единствено Айнщайн и Нютон могат да вършат велики открития. Изтокът също е кадърен на нещо. Ето и аз открих метода с името " Чудодейно средство за фамилния живот " ", споделя той и изяснява неговата същина.

" Ако възникне спор със брачната половинка, постарайте се да не ѝ дават отговор. Не я плашете с повишение на звук, не я заплашвайте. Не и казвайте: Мълчи, жена, ти не си права ", споделя шейхът.

" Жената би трябвало да се оставя да се изкаже - дайте ѝ тази опция. Само не гледайте в екрана на компютъра или телефона, до момента в който тя приказва. Капитулирайте пред нея. Кротко склонете глава и седете смирено. В никакъв случай не ѝ отговаряй, даже и да си три пъти прав ", продължава той.

" Кажи: Безусловно, ти си права. Разкайвам се пред Всевишния. Обещават ти, че това повече в никакъв случай няма да се повтори. Моля те за амнистия в името на Бога. Съгреших - дяволът ме подведе. Вратите за покаянието обаче са отворени. Обещавам ти, че повече няма да върша по този начин ", поучава проповедникът.

" Жената е постоянно прочувствена, тя се управлява от възприятията си. Тя обаче е по-милосърдна от мъжа. Жената се грижи за болните близки, когато тя самата е болна. Жената износва дете, храни го, притискайки го към гръдта си. Тя подарява мъжа с душевна топлина. Грижи се за него. Затова капитулирай пред жена си и даже не се пробва да спориш с нея ", коментира шейхът.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР