Шейх Ясим бин Хамас Ал Тани ще направи рекордна оферта

...
Шейх Ясим бин Хамас Ал Тани ще направи рекордна оферта
Коментари Харесай

На Острова: Рекордна оферта от Катар за Юнайтед

Шейх Ясим бин Хамас Ал Тани ще направи рекордна оферта за закупуването на Манчестър Юнайтед преди приключването на крайния период за оферти в 23:00 часа българско време, твърди Sky Sports.

Очакват се най-малко минимум пет – най-много осем кандидатури, преди Raine group, която пласира продажбата, да затвори за бизнеси в 21:00 ч. английско време.

Не всички от тези кандидатури са за закупуването на клуба от „ Олд Трафорд “, като най-малко половината от тях се чака да бъдат от тези, интересуващи се в миноритарен дял или тези, които са подготвени да обезпечат финансови варианти за други страни.

Шейх Ясим и Сър Джим Ратклиф са водещите кандидати, само че все още няма любимец, като най-високите предложения на първи тур правят оценка клуба на 4.5 милиарда паунда, което е много под желаната от семейство Глейзър сума от 6 милиарда паунда.

Сред другите претенденти попадат Elliott Management, до момента в който Ares, MSD Partners and Oaktree Capital също демонстрират интерес.

Няма гаранция, че Глейзър ще продадат „ алените дяволи “, като могат да решат да се разделят единствено с миноритарен дял и да употребяват получения нов капитал за погашение на задължения или вложения в напредък. Raine group и Глейзър ще оценят новите кандидатури и ще вземат решение по отношение на идващия си ход в границите на към седмица.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР