Шествие, хепънинг и концерт в подкрепа на правителственото решение за

...
Шествие, хепънинг и концерт в подкрепа на правителственото решение за
Коментари Харесай

Тръгва шествие в подкрепа на зимния туризъм

Шествие, хепънинг и концерт в поддръжка на държавното решение за развиването на зимния туризъм в България ще има на 11 януари, четвъртък, в София, оповестиха основателите от Сдружение „ Бъдеще за община Банско. В проявата ще се включат изпълнителите Skiller & Atash, TITA, Елица Тодорова, братя Пищолски и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers.

„ Каним ви на едно друго събитие на 11.01.2018 година в поддръжка на зимните спортове в България под надпис „ Аз желая да карам ски в България “. Нека всеки, който обича ските и желае децата ни да карат ски и сноуборд в положителни условия в България, излезе да се забавляваме в поддръжка на нашия обичан спорт “, пишат уредниците.

Те прецизират, че шествието ще стартира в18:00 ч от ъгъла на булевардите „ Патриарх Евтимий “ и „ Витоша “ и ще продължи в посока Министерски съвет, след което ще отиде до площад „ Александър Невски “, където ще прерасне в концерт.

„ През цялото време DJ Sprite ще се грижи за положителното въодушевление на участниците в компанията на международния първенец по бийтбокс Skiller & Atesh и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers. Озвучаването ще се реализира с неповторим празненство джип Хамър. Около 19 ч се чака шествието да доближи крайната си цел – площад „ Александър Невски “, където ще стартира концертът. За положителния дух на почитателите на ските и сноуборда ще се погрижат Елица Тодорова, братя Пищолски и Тита, дружно с Skiller & Atesh, DJ Sprite и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers “, изясняват още от Сдружение „ Бъдеще за община Банско “. И декларират: „ Цялото мероприятие, в това число и концертът, се финансира от Сдружение „ Бъдеще за община Банско “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР